fredag 20. mai 2011

Smykkekurs! Noen som skal ??

Har tenkt mye på smykkekurs i det siste, og har veldig lyst til å ta et i Rauland!
Må bare få ferie den uka da...

http://www.visitrauland.com/Aktoer/Raulandsakademiet/Kurskatalog-2011/Soelvarbeid-for-litt-oevde

Sølvarbeid for litt øvde
Bilde hentet fra ww.visitrauland.com

Tenker mest på dette sølvarbeidskurset... :-)

Noen som skal på kurs i sommer ???

7 kommentarer:

 1. De kursene har jeg tenkt på også, men har dessverre hørt litt både og - ikke om sølvarbeidskurset da, men andre kurs innen håndarbeid.. Har veldig lyst på det kurset som smykkekurs.no holder i Oslo men ;) Koster litt penger :)

  SvarSlett
 2. Jeg var på mitt første kurs i 2007 i Sølvarbeid for nybyrjarar og skal nå på mitt andre kurs denne sommeren - Sølvarbeid/filigran 4.7. - 10.7.

  Jeg gleder meg voldsomt, for det er bare helt topp å være på Rauland og jeg har absolutt ingenting negativt å si, bare en positiv opplevelse hele opplegget! :o))))

  SvarSlett
 3. Anne Sofie: har hørt mye bra om sølvkursa i rauland i hvertfall:) de andre kursa vet jeg ikke så mye om. Så på smykkekurset du linket til, og det så absolutt bra ut det og! Tenker på å flytte til Oslo til høsten så det kunne jo absolutt vært et alternativ:) Kreativbua: så moro å høre! Har lært litt i filigran selv , om det er kjempemoro! Hadde vært gøy å blitt kursa igjen i filigran, desverre er det få steder som lærer det bort:/

  SvarSlett
 4. Eg har også lyst på kurs, men eg venter fortsatt på en bedre økonomi før eg hopper ut i det. Så det blir snart, men ikke denne sommern. Var på nybegynnerkurs i OSlo ifjor, og det klør i fingrene etter å få lært mere.

  SvarSlett
 5. Hvem var du på kurs med i Oslo,var det bra?? Kjekt å vite om det er flere alternativer i traktene:)

  SvarSlett
 6. Kan med sikkerhet anbefale kurset. Veninna mi er kursleder og hun kan det å lære fra seg......Takk for melding på bloggen min.

  SvarSlett
 7. Så bra:) jeg må vel bestemme meg om ikke så lenge, så får vi se hva det blir til.

  SvarSlett